Din “egen” app.

La alle deltakerne få god informasjon i forkant av arrangementet. I appen finner de informasjon om hotellet, hvilke parallellsesjoner de er påmeldt, de finner informasjon om foredragsholdere og utstillere – og ikke minst; de kan kommunisere med hverandre gjennom appen.

En perfekt måte å engasjere både publikum, utstillere og foredragsholdere!

Informasjon.

Hvilken informasjon du ønsker å ta med er opp til deg, men vi anbefaler alltid å fortelle om stedet arrangementet skal holdes, hvordan man kommer seg dit, hva som står på programmet og hva man får å spise.

Vi håndterer selvsagt alt av allergier og mathensyn og kommuniserer dette direkte med kjøkken og personell ved hotellet / lokasjonen.

Deltakere.

I appen kan man se hvem som kommer på arrangementet, både av deltakere, foredragsholdere og utstillere.

Man kan også knytte kontakt på tvers inne i appen uten å dele hverken mobilnummer eller e-postadresse med alle deltakere.

Nettverking har aldri vært enklere!

Engasjement.

Når man møtes er engasjement halve moroa og tilbakemeldinger fra publikum er alltid velkomment – men ikke alle ønsker å snakke i en mikrofon.

I appen kan alle sende spørsmål til foredragsholdere og utstillere. Spørsmålene kan besvares direkte eller feks samles opp og besvares fra scenen.

Vi hjelper deg med kommunikasjonen

Det er mye informasjon som skal frem til deltakerne på et stort arrangement og det er ikke alltid like lett å dele denne informasjonen på en smart måte. Vi tilbyr både SMS-utsendelser og event-app slik at du kan være sikker på at viktig informasjon når ut. Vi segmenterer på mottakere og sørger for at de rette personene mottar rett informasjon.

Deltakerne trenger ikke å laste ned appen, de får en lenke på sms og vipps! så er de inne på ditt arrangements egen “app”.

Merk: Appen forutsetter at deltakerhåndtering gjøres via Konferansespesialisten. Priser fåes på forespørsel.