Gardermoen er Norges største hub for konferanser!

Utforsk en verden av muligheter for kurs, konferanser og arrangementer rundt Gardermoen!

Den største arenaen har kapasitet for opptil 8000 personer stående og 6000 sittende, og lokasjonene på Gardermoen er perfekte for arrangementer i alle størrelser. I tillegg kan Gardermoen tilby dere et mangfold av møterom, fra sjarmerende, pittoreske rom på landlige gårder til topp moderne styremøterom utstyrt med cutting-edge digitale løsninger.

Send oss en forespørsel i dag!

LA OSS HJELPE DEG MED PLANLEGGINGEN!

Bruk en som er ekspert på området rundt Gardermoen

Vi kjenner alle konferansehotellene på Gardermoen – og vi vet hvilke som passer ditt arrangement best. Hos oss får du alltid en nøytral vurdering uavhengig av hotellkjede og vi hjelper deg med alt fra planlegging til gjennomføringen av ditt event.

Konferansespesialisten hjelper deg med å finne rett lokasjon, men vi kan også hjelpe deg med innholdet. Alt fra konferansier, gjesteforelesere, musikk og underholdning til det tekniske med lyd og lys.

Om du har behov for hjelp med deltakerhåndteringen så fikser vi det også. Du får din egen nettside for påmelding og vi håndterer alt som har med overnatting, mathensyn og transport til og fra flyplassen å gjøre.

Vi gjør alt fra å kun finne rett lokasjon, til å være din “one stop shop” på neste konferanse.

Ta kontakt med oss så finner vi den rette løsningen for ditt arrangement!